Belgische Herder Club Nederland - Logo

Aftreden Bestuursleden

Beste leden,
 
In januari dit jaar zijn wij als jong (interim) bestuur gestart.
Wij als bestuur zijn vol enthousiasme en met goede moed begonnen aan onze taak.
Onze insteek was om van de BHCN weer een levendige club te maken, met nieuwe activiteiten, met veel betrokkenheid richting de leden en met een enthousiaste groep vrijwilligers.
Helaas hebben vrijwel alle evenementen geen doorgang kunnen vinden door de opkomst van het COVID-19 virus.
Als bestuur zijn wij in overleg geweest met de NVBH om te kijken of het mogelijk zou zijn om samen bepaalde evenementen te organiseren in het belang van ons prachtige ras, zoals het aankomende KCM weekend.
Op deze verrichtingen zijn wij trots en hier kunnen wij dan ook met een glimlach op terugkijken.
Maar helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat door interne omstandigheden binnen het bestuur, het onmogelijk is om onze taak voldoende te volbrengen.
Wij kunnen op geen enkele manier contact krijgen met de penningmeester waardoor wij de club niet goed kunnen beheren.
Dit vinden wij ontzettend spijtig en ook zeer teleurstellend, echter hebben wij er alles aan gedaan om de situatie werkbaar te maken en contact op te nemen met de penningmeester (per messenger, e-mail, telefonisch en zelfs d.m.v. een aangetekende brief).
 
Doormiddel van deze berichtgeving willen onderstaande bestuursleden hun functie als bestuurslid neerleggen na afloop van het geplande KCM weekend op 5 & 6 september:
 
Debby Pigge – Interim voorzitster
Brendan Smit – Interim secretaris
Sandra Kurcsics – Interim bestuurslid (ledenadm.)
Kayleigh Stammis – Interim bestuurslid (evenementen)
 
Dit betekent dus dat er nieuwe vacatures ontstaan, wanneer u zich kandidaat zou willen stellen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Het vervullen van de vacatures van voorzitter en secretaris hebben uiteraard prioriteit.
 
Wij gaan er alles aan doen om van het KCM weekend een fantastisch evenement te maken en deze periode goed af te sluiten!
Daarnaast willen wij kenbaar maken dat wij de club en het ras een warm hart toedragen, wij zouden dus waar nodig en waar mogelijk graag willen helpen bij toekomstige evenementen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur BHCN
 
Bijgaande deze berichtgeving willen wij jullie graag ook kenbaar maken dat wij de avond na onze KCM op 5 september onze Algemene Ledenvergadering zullen houden op locatie in Kaatsheuvel.
Hier kan het vertrekkende interim bestuur afscheid nemen en zouden nieuwe kandidaten zich voor kunnen stellen als bestuurslid.
De officiële uitnodiging en agenda komen binnenkort online.

Afdrukken E-mailadres