Uitnodiging evaluatie Basiscursus Fokken & Houden van Honden

Amsterdam, 10 september 2019

REMINDER:

Uitnodiging evaluatie 16 oktober Basiscursus Fokken & Houden van Honden (BFH)


Geachte Verenigingen & Docenten en andere belangstellenden,

16 oktober 2019 wordt er een evaluatieavond gehouden om het eerste jaar te bespreken van de Basiscursus Fokken en Houden van honden (BFH).  Deze avond is bedoeld voor alle verenigingen, docenten en andere belangstellenden. Inmiddels is bekend dat de evaluatie avond wordt gehouden bij De Camp (https://www.decamp.nl/in Woudenberg (Bosrand 15-17 3931 AP Woudenberg) en zal starten om 20:00 uur.

Al sinds de opening in 1989 staat Sport- en cultureel centrum De Camp voor professionaliteit, gezelligheid en gastvrijheid als het gaat om het organiseren van uw zakelijke of persoonlijke (sportieve)bijeenkomsten, vergaderingen of congressen. Met een volledig ingericht zalencentrum, twee complete sporthallen, 4 squashbanen en ons gezellige Sportcafé bieden wij u een keur aan mogelijkheden.
www.decamp.nl

 

Graag willen wij inhoudelijk ingaan op de cursus om te zien hoe de modules zijn ervaren en te kijken welke punten wellicht veranderingen en/of verbeteringen behoeven. Daarvoor hebben we natuurlijk de input nodig van de mensen die de cursus hebben gegeven. We hopen dan ook van harte dat jullie, je inbreng willen geven.

Zijn er spelfouten of andere onvolkomenheden in de teksten gevonden, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Willen jullie deze voor 15 september aan ons doorgeven? Dan kunnen wij ze verwerken.

Op de evaluatieavond zelf wordt er niet verder ingegaan op tekstuele fouten, deze avond is alleen voor inhoudelijke zaken bestemd.

Graag ontvangen wij van belangstellenden hun aanmelding zo spoedig mogelijk maar graag vóór 1 oktober a.s.. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag onder vermelding van de naam van de vereniging en de namen van de personen die gaan komen.

Met vriendelijke groet,
Namens Marjoleine Roosendaal
Michèle Taffijn | Project Assistent Ledenzaken |
(Sporten | Opleidingen | Kynologisch Instructeur).
Afwezig op vrijdag
……………………………………………………………….
Raad van Beheer  -  houden van honden
T 020 - 664 44 71 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.houdenvanhonden.nl

Afdrukken